Nutriční poradenství - nabídka služeb

by - 6/13/2020

Jak již si někteří z Vás mohli všimnout na sociálních sítích, obohatila jsem svoji nabídku poradenství o nové služby. Často mi chodí dotazy ohledně ceny a toho, co služba zahrnuje. Rozhodla jsem se tedy to zde vše shrnout a popsat. Pokud máte individuální přání, neváhejte mě kontaktovat a můžeme se domluvit. 

Objednávky a informace o cenách prosím mailem na: jezchytre@gmail.com 
Poradenství je provozováno na živnostenský list IČO: 08937753
Platit lze hotově či převodem.

Za základě odbornosti (nutriční terapeut) lze spolupracovat i s pacienty např. diabetiky, celiaky, pacienty s laktózovou intolerancí a další.  

Nepropaguji žádné výživové doplňky a drastické diety, jsem naopak pro udržitelnou dlouhodobou změnu stravování.

  • Osobní jednorázová  konzultace  Rokycany (Hrádek a okolí), Plzeň   
Zhodnocení dosavadního jídelníčku, návrh na úpravu, propočet makronutrientů na míru, analýza složení těla pomocí přístroje Tanita, konzultace 45 - 60min.

  • Jídelníček na míru   
Vyhodnocení dosavadního jídelníčku, rámcový jídelníček (jak seskládat jednotlivá jídla s gramážemi) + ukázkový týdenní jídelníček, propočet makronutrientů na míru, tipy na jídla, pohybové aktivity, rady, které potravin zařadit a které omezit. Součástí jsou i 3 konzultace: před sestavením jídelníčku, při předání jídelníčku s vysvětlením, kontrolní konzultace dle domluvy. Cena zahrnuje i 2x vážení na přistroji Tanita.

  • Dlouhodobá spolupráce  
Viz jídelníček na míru, rozdíl je v počtu konzultací (až 12, každý měsíc po dobu 1 roku či dle potřeby) a počtu převážení (je součástí každé konzultace).

  •   Jídelníček na míru on-line  
Vyhodnocení dosavadního jídelníčku, rámcový jídelníček (jak seskládat jednotlivá jídla s gramážemi) + ukázkový týdenní jídelníček, propočet makronutrientů na míru, tipy na jídla, pohybové aktivity, rady, které potravin zařadit a které omezit. Spolupráce formou e-mailů, bez konzultací a osobního vážení.

  • Analýza tělesného složení  
Jedná se o jednu z nejpřesnějších vah. Váha Tanita Vám změří podíl tuku (+ rozložení), svalů (+ rozložení), vody, kostí, viscerální tuk, metabolický věk a bazální metabolismus.

  • Odborná přednáška dle domluvy














You May Also Like

0 komentářů