Nutriční poradenství

by - 2/11/2020

Protože výživové poradenství je volnou živností, může ji provozovat doopravdy kdokoliv, což může mít fatální následky na zdraví klientů z důvodu nedostatečné znalosti těchto "odborníků". Osobně si stojím za tím, že kdo hledá pomoc ať už z důvodu podváhy, nadváhy, neprospívání při jakékoliv nemoci či intoleranci, měl by vždy vyhledat pomoc lékaře, či nutričního terapeuta. 

Já sama jsem studentkou 2. ročníku nutriční terapie na VŠ a již jsem si prošla základy metabolismu a výživy jako je anatomie, fyziologie, patofyzilogie, potravinářská chemie, biochemie a další. Již druhým rokem se účastním odborných seminářů jako jsou: Bezpečná výživa (pořádaná VŠCHT), Spektrem nutriční péče, Nutrigeeks, nebo přímo zaměřených na jednotlivá onemocnění jako je anorexie, či eliminační dieta při Crohnově nemoci. Dále jsem např. členem Společnosti pro výživu. Mám za sebou praxi ve vícero zdravotnických zařízeních, včetně dvou krajských nemocnic. Studiu výživy a kvality potravin se plánuji věnovat i po dokončení bakalářského studia. 

Všechny informace ohledně výživy narozdíl od výživových poradců čerpám z ověřených zdrojů, jako je právě škola, odborné konference, odborná literatura, vědecké studie a výzkumy. Těmito zdroji jsou podloženy i veškeré mé články zde na webu.

Z důvodu nasbírání ještě více praktických zkušeností jsem se rozhodla nabízet online poradenství a jídelní plány na míru. Vše za nižší ceny již z toho důvodu, že jsem zatím pouze jen studentkou. 


Pokud byste o cokoliv měli zájem stačí se ozvat na mail: jezchytre@gmail.com



You May Also Like

0 komentářů